PURINA VETERINARY DIETS DOG HP HEPATIC 3 KG

Purina Veterinary Diets HP Dog este o dieta veterinara destinata cainilor de toate varstele (inclusiv cateilor junior de peste 14 saptamani) si conceputa pentru tratarea afectiunilor hepatice. Produsul contine nivelul si tipul optim de proteine pentru a preveni malnutritia si a reduce riscul de encefalopatie hepatica. Formula este usor de digerat pentru a nu suprasolicita functia hepatica si are o concentratie scazuta de cupru pentru a preintampina acumularea toxica a acestuia la nivelul ficatului. Sursele atent selectionate de proteine de calitate mentin balanta energetica pozitiva si constituie suportul hepatic necesar. Purina Veterinary Diets HP Dog este indicata in: insuficienta hepatica, hepatita, sunt porto-sistemic, tulburari ale metabolismului cuprului, babesioza (piroplasmoza), leishmanioza (leptospiroza), encefalopatie hepatica. Va rugam sa retineti: - Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar; - In perioada administrarii unei diete veterinare, medicul veterinar trebuie consultat in mod regulat (la fiecare 6 luni), pentru a monitoriza evolutia; - Daca starea de sanatate a animalului dumneavoastra se inrautateste, consultati imediat medicul veterinar.

78,00 lei incl. TVA

Purina Veterinary Diets HP Dog este o dieta veterinara destinata cainilor de toate varstele (inclusiv cateilor junior de peste 14 saptamani) si conceputa pentru tratarea afectiunilor hepatice. Produsul contine nivelul si tipul optim de proteine pentru a preveni malnutritia si a reduce riscul de encefalopatie hepatica.

Formula este usor de digerat pentru a nu suprasolicita functia hepatica si are o concentratie scazuta de cupru pentru a preintampina acumularea toxica a acestuia la nivelul ficatului. Sursele atent selectionate de proteine de calitate mentin balanta energetica pozitiva si constituie suportul hepatic necesar.

Purina Veterinary Diets HP Dog este indicata in: insuficienta hepatica, hepatita, sunt porto-sistemic, tulburari ale metabolismului cuprului, babesioza (piroplasmoza), leishmanioza (leptospiroza), encefalopatie hepatica.

Va rugam sa retineti:

– Dietele veterinare trebuie folosite numai la recomandarea medicului veterinar;
– In perioada administrarii unei diete veterinare, medicul veterinar trebuie consultat in mod regulat (la fiecare 6 luni), pentru a monitoriza evolutia;
– Daca starea de sanatate a animalului dumneavoastra se inrautateste, consultati imediat medicul veterinar.

LIVRARE LA BUCURESTI

Livrare gratuită în București de la 200ron
Cost de livrare București 20ron

DIRECT DE LA VETERINAR

Toate produsele noastre sunt livrate direct de la clinica noastră.

FARMACIE VETERINARĂ ONLINE

Puteți face o programare la clinica noastră și apoi puteți comanda rețeta online, atât de ușor!

Alte produse ar putea dori