0727 553 474

0735 998 981

Servicii Veterinare

Aici pentru prietenii necuvantatori si oameni

Servicii Veterinare

Consultatii si urgente

Ingrijirea corecta si prevenirea imbolnavirii animalului de companie trebuie sa cuprinda deparazitarea externa si interna facuta regulat, controale de sanatate periodice, microciparea si vaccinarea. Toate acestea, precum si sfaturi nutritionale si de educare pentru fiecare rasa si grupa de varsta, le puteti gasi la clinica noastra veterinara.

Sunati pentru o programare pentru a beneficia de serviciile unui medic specialist in problema pe care o are animalul dumnevoastra.

Tratamentle uzuale au preturi accesibile, fiind comparabile cu cele ale unui cabinet veterinar obisnuit, desi pretul cel mai scazut nu este principalul nostru obiectiv, ci asigurarea celei mai buna ingrijiri pentru pacientii nostri, fara a supune pe detinatorii acestuia la costuri inutile.

De cate ori este posibil oferim clientilor nostri mai multe variante de tratament, pentru ca acestia sa poata alege ceea ce i se potriveste mai bine, in functie de personalitatea si problema pacientului, dar si de disponibilitatea clientului

Tratamentele de urgenta sunt cele care necesita, de cele mai multe ori, o multitudine de medicamente si dispozitive medicale, precum si o mobilizare a personalului pentru a monitoriza permanent pacientul, pentru a schimba tratamentul de cate ori este nevoie, pentru a administra tratamentul cat de frecvent se impune. De aceea acesti pacienti sunt tratati in internat, in zona special pregatita pentru a face fata oricarei urgente, Unitatea de Primiri Urgente – vezi mai multe la UPU.

Daca va ingrijoreaza ceva in legatura cu sanatatea animalului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau direct la clinica. Urmati-va instinctul, pentru ca dumneavoastra va cunoasteti cel mai bine animalul si va puteti da seama cel mai bine cand ceva nu este in regula cu el. Fie zi sau noapte, medicii nostri va stau la dispozitie la clinica sau prin serviciul de ambulanta, sunt specializati in urgente si stiu sa manevreze pacientii cu atentie si compasiune, fara sa le provoace suferinte inutile.

Primirea si ingrijirea pacientior in stare grava sau critica se face in spatiul special amenajat, Unitatea de Primiri Urgente, unde sunt tratati sub supraveghere medicala.

UPU este un spatiu special destinat animalelor in stare grava sau critica, dotat cu custi individuale, aerisire naturala si aer conditionat, oxigenoterapie, monitorizare permanenta si aparatura moderna pentru tratamente perfuzabile (injectomate si infuzomate).

Beneficiind de aparatura ultra-moderna, personalul nostru cu experienta in gestionarea urgentelor celor mai diverse, va face tot posibilul pentru a salva viata pacientului internat.

Dupa stabilizare, pacientii pot fi mutati in internat, in boxe individuale, spatioase, cu lumina naturala, ventilatie si climatizare.

OFTALMOLOGIE

Dermatologie

Examenul dermatologic este un examen ce cuprinde mai multe etape, motiv pentru care durata unei astfel de consultatii este mai mare decat a unei consultatii generale obisnuite, timpul mediu fiind de 30 minute.

Prima etapa o reprezinta prezentarea, de catre proprietar, a istoricului animalului, urmata de completarea unui chestionar, conform fisei dermatologice. Apoi urmeaza prelevarea de probe pentru efectuarea examenului microscopic, din raclat cutanat si fire de par din zona cu probleme, pentru depistarea parazitilor externi si al dermatofitilor, test cu lampa Wood, examen citologic cutanat si altele. Examenul  citologic consta in o proba obtinuta prin amprentarea tesutului si colorarea acesteia urmata de examinarea la microscop. Pentru colorarea lamei este nevoie de 5 -10 minute, pentru parcurgerea tuturor etapelor. In fucntie de rezulatele obtinute, medical poate recomanda un tratament sau investigatii suplimentare, pana la obtinerea unui diagnostic cert.

Cand are animalul de companie probleme dermatologice? 

Atunci cand:

Prezinta zone depilate in mai multe zone ale corpului;
Prezinta zone cu par mai scurt decat restul blanii;
Are pe tot copul sau in anumite zone piele de culoare rosie sau chiar eczeme/cruste.

Teste alergologice si tratamente pentru alergii

In clinica noastra se utilizeaza pentru diagnosticul alergiilor teste alergologice serologice, realizate cu aparatura din clinica. Testele de alergii identifica  peste 20 de alergeni de exterior si de interior, cu posibilitatea de a evalua gravitatea alergiei produsa de fiecare dintre acestia. Testul este simplu, se poate face la orice ora, fara legatura cu ora hranirii si consta in prelevarea unei cantitati foarte mici de sange. Rezultatul este rapid, fiind disponibil a doua zi.
Pe baza rezultatelor la aceste teste putem realiza un tratament de desensibilizare, singurul tip de tratament care ofera sansa reala de vindecare in cazul pacientilor cu dermatite alergice atopice si care poate tine sub control dermatitele alegice care nu raspund la tratamentele uzuale, fara a avea efectele secundare devastatoare ale administrarii corticosteroizilor pe termen lung. Tratamentele de desensibilizare sunt individualizate, monitorizate si adaptate in functie de evolutia clinica a pacientului, sub indrumarea Centrului de alergologie din USA cu care colaboram.

Stiati ca astmul este o boala care se declanseaza ca o alergie si pe termen lung deterioreaza sistemul imunitar al pacientului?

La fel ca si oamenii, multe pisici adulte sufera de astm, o boala cronica ce le poate pune viata in pericol in orice moment.

Fiind o boala cu o componenta alergica, astmul poate fi tinut sub control, iar studii de ultima ora au dovedit ca, in unele cazuri, se poate chiar vindeca, prin tratamente de desensibilizare individualizate. Prin testele si tratamentele de desensibilizare facute in clinca noastra, pisica dumneavoastra poate avea sansa de a se vindeca complet de aceasta maladie cronica severa, astmul bronsic

Stomatologie

Cu ce probleme stomatologice se pot confrunta animalele?

 Stabileste acum o intalnire cu medicul veterinar daca cainele/pisica prezinta urmatoarele semne:

Gura miroase neplacut si foarte puternic in ultima perioada;
Nu mai mananca bine;
Atunci cand mananca scapa bucati de hrana
Refuza hrana solida/ de consistenta dura
Refuza apa rece/prefer sa bea apa calda
Ii sangereaza gingiile sau au o culoare rosie intensa
Toate aceste semne pot face parte din tabloul clinic al unor probleme precum tartrul dentar, gingivite sau chiar parodontoza, care in timp pot duce la pierderea dintilor.

Pisicile sunt mai predispuse la problem dentare deosebit de grave.

La clinica noastra puteti opta pentru o consultatie stomatologica care ii asigura animalului dumneavoastra o sanatate orala de durata.

Consultatia de stomatologie poate sa va ofere informatii privind sanatatea orala a animalului dumneavoastra, precum si despre masurile pe care trebuie sa le luati pentru a preveni sau trata bolile cavitatii bucale. Acestea se refera la schimbari in alimentatia pacientului, folosirea unor produse stomatologice, aplicarea unor medicamente locale. Uneori aceste masuri nu sunt suficiente si medicul veterinar va poate recomanda un detartraj pentru animalul dumneavoastra de companie. Detatrajul se realizeaza cu aparat performant, pe baza de ultrasunete, care asigura o curatare completa a danturii, fara traumatisme secundare.

Endocrinologie

Problemele endocrinologice, adica dezechilibrele hormonale sau metabolice pot aparea oricand in viata animalului dumneavoastra de companie, sunt diverse si se pot manifesta diferit de la un pacient la altul. Unele dintre ele sunt mai usor de observat, pentru ca seamana cu boli dermatologice, afectand pielea si blana, pe langa dereglarea intregului metabolism, altele sunt mai subtile, fiind greu de descoperit pana nu ajung in stadia avansate, cand pun in pericol viata pacientului.

Hipotiroidismul este o dereglare hormonala si metabolica destul de  frecventa la cainii de varsta medie si inaintata. De multe modificarile de aspect si de comportament apar treptat si proprietarul le poate ignora cu usurinta, punandu-le pe seama inaintarii in varsta.

Cele mai vizibile sunt modificarile parului, care nu mai cade atunci cand animalul naparleste primavera si toamna si persista luni intregi, aspectul blanii neingrijit, fara luciu, cu matreata, aspect grasos si miros neplacut, goluri de blana, pielea inchisa la culoare pe anumite zone.
Atunci cand aceste problemele de piele persita in ciuda diverselor tratamente incercate, stabiliti o intalnire cu medicii nostri specialisti.

Daca testarea pentru hipotiroidism este pozitiva, veti putea constata, dupa o perioada de tratament cu doza de hormoni potrivita pentru cainele dumneavoastra, urmarile benefice ale tratamentului. Este incredibil cat de mult ii ajuta pe acesti pacienti doza de hormoni care le lipseste, cat de mult isi modifica comportamentul intr-un mod pozitiv, cat devin de activi, veseli si dornici sa se bucure din plin de viata.

Hiperadrenocorticismul este o alta boala endocrina relativ frecventa la cainii de varsta inaintata.
Cainele oboseste exagerat cand face effort fizic, abdomenul este marit, desi el scade in greutate, bea apa exagerat, poate urina in locuri nepotrivite, iar blana are un aspect neingrijit, cu zone alopecice si puncte negre, cruste, comedoane.

Aceasta boala ii poate pune viata in pericol, pentru ca se asociaza frecvent cu hipetensiune, infact pulmonar si accident vascular cerebral. De aceea depistarea precoce si adminstrarea unui tratament este deosebit de importanta.

Perioada de crestere rapida este de multe ori dificila pentru rasele de talie mare, dar si pentru unele rase Toy foarte la moda (Bichon, Yorkshire Terrier, Bulldog francez, Chuhuahua). Dezechilibrele din alimentatie sau adminstrarea gresita a suplimentelor vitamino-minerale pot avea efecte complexe. Felul in care sunt ingrijiti, hraniti si controlati periodic in aceasta etapa de viata sunt esentiale pentru a atinge maximum de performata fizica la maturitate.

Stiati ca exista rase de caini predispuse genetic la diabet?

Printre acestea sunt: Caniche-ul (Poodle), Labradorul si Golden Retriever-ul. In afara de predispozitia familiala (alti membri ai familiei suferinzi de diabet) se pot adauga in timpul vietii si alti factori care pot duce la declansarea diabetului la un moment dat: obezitatea, regimul alimentar nepotrivit, pancreatita, inaintarea in varsta. Cainii fac diabet zaharat de tip I, adica produc prea putina insulina si nu pot folosi alimentele dulci. Femelele nesterilizate si ele mai expuse riscului de a face diabet zaharat dupa perioda de estru.

Tratamentul diabetului zaharat impune schimbari in regimul alimentar, programul de viata si, de cele mai multe ori, administrarea de insulina pentru tot restul vietii cainilor diabetici.

Stiati ca si pisicile sunt expuse riscului de a face diabet, in aceeasi masura ca si noi?

Aceesi factori predispozanti actioneaza si in cazul pisicilor, ca si la om: obezitatea, predispozitia genetica, sedentarismul, hipercolesterolemia, pancreatita cronica sau acuta. Masculii castrati sunt cei mai expusi si femelele care primesc tratamente hormonale cu progestative, adica pastile pentru a opri “caldurile”. Pisicile cu hiperglicemie beau multa apa, urineaza frecvent, in locuri neportivite, in cantitate mare, urina este uneori lipicioasa si slabesc, desi mananca ca de obicei sau chiar mai mult.

Daca observati ca pisica dumneavoastra, care era supraponderala a inceput sa slabeasca, desi mananca, sau devine brusca apatica, vomita si refuza hrana, programati de urgenta o vizita la medicul veterinar.

Tratamentul consta in terestabilirea unui regim alimentar si de viata adecvat, cu sau fara administrarea de insulina. Acest nou regim de viata ii poate da sansa de vindecare pisicii diabetice sau, cel putin, de a tine sub control aceasta boala cronica si a se bucura de o viata norma

Hipertiroidismul este o boala cere se intalneste la pisicile de varsta foarte inaintata, de obicei peste varsta de 10 ani si se manifesta prin slabire exagerata, desi animalul mananca normal sau chiar mult, este agitat, cu stari de spirit schimbatoare. De cele mai multe ori ajung la medic din cauza problemelor cadiace, o complicatie a acestei boli, manifestate prin tahicardie, hipertensiune, edem pulmonar. Aceste complicatii sunt severe si pot fi fatale intr-un timp foarte scurt. De aceea este recomandat un control anual preventiv al tiroidei pentru fiecare pisica trecuta de varsta de 8 ani. Programati o vizita la medical veterinar cat mai curand posibil daca pisica dumneavoastra slabeste vizibil, chiar daca mannaca si pare ca se comporta normal.

Urgente animale sălbatice și exotice

In cazul in care gasesti un animal salbatic accidentat sau pui ratacit de parinti, pui de pasari cazuti din cuiburi, pasari adulte accidentate, sau daca animalul tau exotic de companie are probleme de sanatate, de astazi poti apela 0727 553 474 pentru animale salbatice/exotice.

IMPORTANT! Animalele salbatice pot fi vectori pentru diferite boli transmisibile omului (zoonoze), iar interactiunea cu acestea poate fi soldata cu muscaturi sau zgarieturi, sau contaminare prin sangele sau saliva respectivului animal. NU incurajam manipularea acestora decat in caz exceptional, si DOAR cu utilizarea manusilor de protectie. Masura de interventie sugerata este de contactare a serviciului veterinar de specialitate si urmare a instructiunilor primite.

Vei fi asistat telefonic in identificarea speciei cu care interactionezi, in cazul animalelor salbatice gasite accidentate, in acordarea primului ajutor si vei fi indrumat catre clinica, daca este cazul, sau vei putea stabili o programare pentru o intalnire cu personalul de specialitate in medicina veterinara si biologia speciilor salbatice.

Animalele bolnave sau accidentate vor putea fi tratate in regim de urgenta, non-stop, si ulterior gazduite pentru 48 ore sau pana la stabilizare.

Ulterior externarii, se va opta in mod ideal pentru eliberarea in mediul natural, sau, in cazul exemplarelor care nu isi mai pot desfasura activitatile in conditii normale, pentru plasarea intr-un sanctuar dedicat speciei respective, sau pentru un angajament din partea persoanei care a efectuat programarea, de a oferi gazduire respectivului animal, in conditiile premise de lege.

Serviciul include atat animale salbatice accidentate (vulpi, veverite, arici, jderi, dihori, lilieci, etc), pasari (rapitoare de zi, rapitoare de noapte, pasari cantatoare – mierle, sturzi –  pasari insectivore – pitigoi, ciocanitori, randunele, drepnele, privighetori – pescarusi, ciori, porumbei, gugustiuci, turturele, etc) cat si animale exotice de companie (cobai, hamsteri, chinchilla, gerbili, si alte rozatoare, manguste, dihori de companie – ferrets), pasari de colivie (papagali, specii de cinteze, zebre australiene, pescarusi japonezi, turturele diamant), sau specii de reptile si amfibieni.

Chirurgie si ortopedie

La clinica noastra se pot realiza interventii chirurgicale de la cele mai simple (exctractie arista) sau de rutina (sterilizari chirurgicale) la cele mai complicate (interventii chirurgicale de urgenta pentru: torsiune gastrica, suturi si reconstructii plagi complicate, hernii diafragmatice etc). Intodeauna utilizam suturi cu fire resorbabile si, de cate ori este posibil, folosim suturi sub piele, care nu mai necesita scoaterea firelelor si nici purtarea unei camasi protectoare pana la vindecarea plagii operatorii. In functie de complexitatea interventiei anestezia poate fi locala, generala de scurta durata cu antidot sau generala. Anestezia generala se poate realiza prin metoda clasica, cu medicamente injectabile sau de tip inhalator. De obicei utilizam anestezia inhalatorie, datorita avantajelor pe care le ofera.

Primul pas pentru a diagnostica problemele ortopedice cronice ale cainilor in crestere, precum si pentru cele care debuteaza la varsta adulta, este consultatia de specialitate.

Anestezia inhalatorie este cea mai moderna metoda de anestezie generala.

Anestezicul este metabolizat prin respiratie, nu prin ficat si rinichi, ca la anestezia chimica clasica, deci se poate aplica si pacientilor cu insuficienta renala sau hepatica. 

Pacientul este monitorizat in permanenta in timpul anesteziei ca sa putem interveni oricand este nevoie. Odata oprita anestezia, trezirea este rapida, fiindca anestezicul se elimina prin cateva respiratii. Pacientul este complet treaz in 15–45 de minute dupa operatie, poate manca si bea apa imediat dupa operatie si, pentru ca aplicam tratamente foarte eficiente impotriva durerii, acesta poate pleca la plimbare direct din clinica.

SERVICII DE COSMETICA VETERINARA,
ACUM DISPONIBILE!

Lista de preturi COSMETICA

Servicii veterinare de specialitate

Ambulanta veterinara

Avand in vedere ca putem pune in pericol viata unui animal, nu putem oferi prin telefon diagnostic si sfaturi privind tratamentul la domiciliu al animalulului dvs. fara a-l consulta.

Daca este o urgenta, de indata ce primim apelul dumneavoastra, incercam sa ajungem cat de repede putem. Sfaturile telefonice se acorda exclusiv pentru primul ajutor pana in momentul sosirii ambulantei.
Serviciul de ambulanta veterinara Vetservice a fost creat pentru a acorda primul ajutor animalelor in stare critica si a le asigura transportul catre clinica sau cabinetul veterinar in conditii care le acorda cea mai mare sansa la viata.

Ambulanta este acreditata de Colegiul Medicilor Veterinari si corespunde normelor de bunastare animala, fiind complet echipata pentru a oferi asistenta medicala de urgenta si avand personal specializat.

Ambulanta este echipata cu targa pentru animale cu chingi de fixare, tuburi de oxigen, trusa de urgenta completa, ce include echipament medical de administrare a fluidelor si a sangelui. Avand un grup generos de donatori si prin colaborarea pe care o avem cu Banca de sange Hemopet, beneficiem de pungi de sange testat sau netestat pentru grupa de sange, atat de caine, cat si de pisica si suntem astfel pregatiti sa salvam vieti chiar in cazuri dramatice, cand conteaza fiecare secunda.

Ambulanta are pardoseala din linoleum medical antibacterian, care ofera siguranta pacientului in timpul transportului, fixat in lesa sau in cusca de transport. Custile si pardoseala sunt usor lavabile si sunt curatate cu dezinfectant chirurgical dupa fiecare transport.

Personalul medical al ambulantei este format din medici si asistenti cu multi ani experienta in urgente medicale, obisnuiti sa lucreze in program non-stop. Astfel putem face fata oricarei situatii, stiind cat de mult conteaza pentru dumneavoastra calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Telefon Ambulanta Veterinara: 0735 998 981

Pensiune

Suntem preocupati sa mentim starea de sanatate a pacientilor nostri prin ingrijire si prevenire, oferind servicii de  pensiune cu atmosfera primitoare. De aceea clientii nostri au toata increderea ca vom aplica cele mai potrivite tratamente, ca putem ingriji si pacienti cu boli cronice si ca, lasandu-si prietenul necuvantator in mainile noastre se pot concentra asupra treburilor de zi cu zi, pot lipsi din Bucuresti in interes de serviciu sau in vacanta, fara sa-si faca griji pentru animalul lor de companie.

Imagistică Digitală

Ce este radiologia si la ce ne ajuta?

Radiologia este o tehnica imagistica ce utilizeaza radiatii X si ne permite analizarea structurilor osoase ale organismului si a organelor din cutia toracica. Radiologia digitala este o metoda moderna, ce ofera imagini de calitate mult superioara fata de tehnica clasica si, in plus, soft-ul ne permite marirea imaginii, modelarea contrastului, fixarea parametrilor pentru fiecare specie si regiune examinata si efectuarea unor masuratori direct pe imagine. Toate aceste date se pot stoca pe CD-uri sau pe mail, fara a necesita programe special pentru a le vizualiza.

La ce ne foloseste?

Ecografia este o tehnica imagistica neinvaziva care ne permite examinarea organelor din abdomen. Beneficiind de un aparat de ecografie deosebit de performant, ce permite vizualizarea in detaliu a aspectelor abdominale si chiar a fluxurilor sangvine, prin tehnica Doppler color si Doppler pulsatile, putem obtine informatii foarte valoroase care ne orienteaza rapid catre un diagnostic cert, atunci cand apelam la aceasta tehnica de investigatie medicala.

Foarte importanta este tehnica FAST ECO prin care putem vizualiza rapid organele din abdomen si este utila in cazuri de urgenta. In caz de accident rutier sau alt traumatism, se aplica pacientului pentru a vedea daca exista hemoragie masiva in abdomen sau daca exista organe rupte care pot pune in pericol viata pacientului in timp scurt (splina, ficat, vezica urinara).

Laborator veterinar

Pentru ca pacientii nostri nu ne pot spune ce probleme de sanatate au, este sarcina noastra sa punem un diagnostic exact cat mai repede. Centrul Veterinar Non-Stop Vetservice este dotat cu echipament medical modern si performant si se pot realiza multe teste de diagnostic. Cu cat ne dam seama mai devreme care este problema, vom putea incepe tratamentul mai repede si, pe masura ce pacientul va raspunde la tratament, calea catre vindecare va fi mai scurta.

Laboratorul de analize este pregatit pentru a oferi un diagnostic cert, intr-un timp foarte scurt, ceea ce este deosebit de important, mai ales in cazurile de urgenta. Timpul de asteptare pentru un set complet de analize de biochimie si hematologie este intre 5  si 10 minute.

Centrul nostru veterinar este disponibil non-stop, totul pentru ca animalul dumneavoastra sa beneficieze de cele mai bune ingrijiri medicale.

La clinica putem verifica starea de sanatate a patrupedului dumneavoastra prin si prin efectuarea analizelor de sange, atat biochimice, cat si hematologice, care ne indica gradul de functionare al organelor interne.

Putem efectua urmatoarele tipuri de analize:

Analize biochimice din sange, timpul de efectuare fiind cuprins intre 5-15 min.;
Analize hematologice,  putand avea certitudinea calitatii rezultatelor, timpul de lucru fiind de aproximativ 5 min.;
Analize parazitologice: examen coproparazitologic, exam parazitologic din sangele periferic (pentru depistarea babesiozei, dirofilariozei), examenul raclatului cutanat;
Examene din urina (sediment si sumar);
Examen dermatologic complet;
Alergograme: in cazul bolilor alergice sau autoimune.
Analiza gazelor din sange si a electrolitilor
Analize hormonale si profile endocrinologice (managementul diabetului si a altor boli endocrine)
Teste cantitative ( titru Antigen) pentru depistarea  bolilor infectioase si parazitare
Teste cantitative titru Anticorpi post- vaccinali

Pentru examene speciale colaboram cu laboratoare de profil, la care trimitem probele prelevate in clinica noastra.

Farmacie

Tuns cu instrumentar sterilizat, sampon personalizat, balsam adecvat, sfaturi cosmetice veterinare

Tunsul periodic si spalatul cu sampon potrivit fiecarui tip de blana reprezinta masuri igienice necesare pentru mentinerea sanatatii animalelor de companie. Salonul nostru de cosmetica veterinara este pregatit pentru orice provocare, de la tunsul igienic la cel de infrumusetare, asigurand confort si bunastare prietenului dumneavoastra necuvantator.

De asemenea, personalul nostru este calificat pentru a va oferi sfauri depre intretinerea blanii si toaletarea animalului la domiciliu. Alegerea samponului potrivit pentru fiecare animal este una dintre cele mai dificile probleme. Asa cum si noi, oamenii, ne alegem samponul in functie de frecventa spalarii parului si de structura pielii capului , tot asa trebuie sa procedam si cu companionul nostru imblanit. Medicii si asistentii din clinica noastra va pot ajuta. Sunati pentru o programare pentru a beneficia de serviciile noastre de cosmetica!

Eliberam medicamente pe baza de reteta, in urma consultatiei in clinica sau in alt cabinet veterinar. In acest fel nu veti ramane fara medicamentele pe care animalul dumneavoastra trebuie sa le ia in mod regulat sau pe care nu le gasiti cand ii sunt necesare.

Pet-shop-ul va da posibilitatea de a avea dieta speciala sau hrana personalizata, care I se potriveste cel mai bine animalului dumneavoastra. Medicii nostri va vor oferi informatii atat despre compozitia si indicatiile sortimentelor de hrana din pet-shop si farmacie, cat si despre produsele cosmetice si

Pentru că înțelegem cât de viață poate fi ocupată, Vetservice va deschide o farmacie online.
Veti putea găsi toata mâncarea preferată a animalului dvs. de companie și medicamentele necesare într-un singur loc.
Vom putea livra acasă sau vă putem pregăti produsele pentru a vă ridica, ceea ce vi se potrivește cel mai bine.

Scroll to Top
Scroll to Top

Ești încântat să te alături echipei de vetservice?

Ești încântat să te alături echipei de vetservice?