Tel. programari: 0727 553 474

Tratamente

Tratamente uzuale accesibile si de urgenta

pet2Tratamentle uzuale au preturi accesibile, fiind comparabile cu cele ale unui cabinet veterinar obisnuit, desi pretul cel mai scazut nu este principalul nostru obiectiv, ci asigurarea celei mai buna ingrijiri pentru pacientii nostri, fara a supune pe detinatorii acestuia la costuri inutile.

De cate ori este posibil oferim clientilor nostri mai multe variante de tratament, pentru ca acestia sa poata alege ceea ce i se potriveste mai bine, in functie de personalitatea si problema pacientului, dar si de disponibilitatea clientului.

Tratamentele de urgenta

slider-catTratamentele de urgenta sunt cele care necesita, de cele mai multe ori, o multitudine de medicamente si dispozitive medicale, precum si o mobilizare a personalului pentru a monitoriza permanent pacientul, pentru a schimba tratamentul de cate ori este nevoie, pentru a administra tratamentul cat de frecvent se impune. De aceea acesti pacienti sunt tratati in internat, in zona special pregatita pentru a face fata oricarei urgente, Unitatea de Primiri Urgente – vezi mai multe la UPU.

 

Program – 24/7

09.00 – 21.00 – program clinica

21.00 – 09.00 – program urgente.

Pe durata programului de urgenta costul consultatiei este de 80 lei.