Tel. programari: 0727 553 474

DESPRE NOI

Pasiune pentru medicina veterinara

Intelegem locul special pe care il ocupa animalul dumneavoastra de companie in cadrul familiei, pentru ca si noi simtim la fel cand ne gandim la prietenii nostri necuvantatori care ne asteapta acasa. Medicii si asistentii nostri veterinari au toti un animal de companie acasa. Si tot asa de mult ne atasam de fiecare dintre pacientii nostri, traim drama lor, suferim alaturi de ei si, mai ales, ne bucuram din tot sufletul cand ies invingatori dintr-o lupta grea. Aceste victorii ne dau de putere sa continuam sa ne facem meseria cu pasiune.

De aceea ne alaturam eforturilor facute de comunitatea iubitorilor de animale prin interactiunile pe facebook si alte mijloace media, prin sprijinirea persoanelor care ofera spre adoptie animale fara stapan si prin eforturile pe care le facem pentru gasirea proprietarilor atunci cand primim un animal pierdut. Speram ca si dumneavoastra veti participa alaturi de noi la aceste actiuni pe tot parcursul anului.

Si pentru ca avem sansa sa colaboram cu excelenti specialisti cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti – USAMV si din afara acesteia, pregatiti la scoli din Comunitatea Europeana, puteti conta pe noi pentru a avea acces la cele mai noi metode de diagnostic si tratament din medicina veterinara. Medicii nostri va vor oferi toate informatiile despre diagnosticul, cauza, prognosticul si optiunile de tratament pentru problema de sanatate a animalului dumneavoastra de companie

Bineinteles ca tinem cont de posibilitatile si de  preferintele dumneavoastra in ceea ce priveste flexibilitatea programarilor, asistenta la transport,optiunea de internare peste noapte sau de cateva ore in cursul zilei, in asa fel incat sa puteti integra vizita sau tratamentul animalului in programul dumneavoastra zilnic. Clinica noastra este non-stop 24/7, iar telefonul de urgente este in permanenta deschis. In acest fel, incercam sa va fie cat mai usor, dumneavoastra si animalului dumneavostra drag, pentru a mentine o relatie, speram, de-o viata. Ne dorim foarte mult sa avem o comunicare cat mai clara si directa cu clientii nostri si sa venim cat mai mult in intampinarea nevoilor dumneavoastra, pentru ca suntem pe deplin constienti ca aceasta este cea mai buna cale a a asigura bunastarea, sanatatea si fericirea pacientior nostri.

Telul nostru este sa practicam medicina vaterinara de inalta calitate, la preturi pentru fiecare buzunar, cu compasiune si intelegere pentru nevoile fiecarui client. Suntem pregatiti sa oferim servicii complete, pe parcursul intregii vieti a companionului dumeavoastra, de la controlul de rutina al juniorilor, depistarea precoce a bolilor la orice orice varsta si pana la tratamente medicale si chirurgicale complexe, atunci cand este nevoie

Va invitam sa ne vizitati la Centrul Veterinar Non-Stop Vetervice oricand, sa faceti cunostinta cu echipa noastra si sa ne urmariti pe Facebook, cu noi povesti, evenimente si sarbatori impreuna.

Va asteptam impreuna cu prietenul dvs. necuvantator!