0727 553 474

Ambulanta Vetservice

Avand in vedere ca putem pune in pericol viata unui animal, nu putem oferi prin telefon diagnostic si sfaturi privind tratamentul la domiciliu al animalulului dvs. fara a-l consulta.Daca este o urgenta, de indata ce primim apelul dumneavoastra, incercam sa ajungem cat de repede putem. Sfaturile telefonice se acorda exclusiv pentru primul ajutor pana in momentul sosirii ambulantei.
Serviciul de ambulanta veterinara Vetservice a fost creat pentru a acorda primul ajutor animalelor in stare critica si a le asigura transportul catre clinica sau cabinetul veterinar in conditii care le acorda cea mai mare sansa la viata.

img_5957Ambulanta este acreditata de Colegiul Medicilor Veterinari si corespunde normelor de bunastare animala, fiind complet echipata pentru a oferi asistenta medicala de urgenta si avand personal specializat.

Ambulanta este echipata cu targa pentru animale cu chingi de fixare, tuburi de oxigen, trusa de urgenta completa, ce include echipament medical de administrare a fluidelor si a sangelui. Avand un grup generos de donatori si prin colaborarea pe care o avem cu Banca de sange Hemopet, beneficiem de pungi de sange testat sau netestat pentru grupa de sange, atat de caine, cat si de pisica si suntem astfel pregatiti sa salvam vieti chiar in cazuri dramatice, cand conteaza fiecare secunda.

Ambulanta are pardoseala din linoleum medical antibacterian, care ofera siguranta pacientului in timpul transportului, fixat in lesa sau in cusca de transport. Custile si pardoseala sunt usor lavabile si sunt curatate cu dezinfectant chirurgical dupa fiecare transport.

Personalul medical al ambulantei este format din medici si asistenti cu multi ani experienta in urgente medicale, obisnuiti sa lucreze in program non-stop. Astfel putem face fata oricarei situatii, stiind cat de mult conteaza pentru dumneavoastra calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

BACK TO AMBULANTA VETERINARA