0727 553 474

Alergologie

Teste alergologice si tratamente pentru alergiiIn clinica noastra se utilizeaza pentru diagnosticul alergiilor teste alergologice serologice, realizate cu aparatura din clinica. Testele de alergii identifica  peste 20 de alergeni de exterior si de interior, cu posibilitatea de a evalua gravitatea alergiei produsa de fiecare dintre acestia. Testul este simplu, se poate face la orice ora, fara legatura cu ora hranirii si consta in prelevarea unei cantitati foarte mici de sange. Rezultatul este rapid, fiind disponibil a doua zi.
Pe baza rezultatelor la aceste teste putem realiza un tratament de desensibilizare, singurul tip de tratament care ofera sansa reala de vindecare in cazul pacientilor cu dermatite alergice atopice si care poate tine sub control dermatitele alegice care nu raspund la tratamentele uzuale, fara a avea efectele secundare devastatoare ale administrarii corticosteroizilor pe termen lung. Tratamentele de desensibilizare sunt individualizate, monitorizate si adaptate in functie de evolutia clinica a pacientului, sub indrumarea Centrului de alergologie din USA cu care colaboram.
Stiati ca astmul este o boala care se declanseaza ca o alergie si pe termen lung deterioreaza sistemul imunitar al pacientului?La fel ca si oamenii, multe pisici adulte sufera de astm, o boala cronica ce le poate pune viata in pericol in orice moment.

Fiind o boala cu o componenta alergica, astmul poate fi tinut sub control, iar studii de ultima ora au dovedit ca, in unele cazuri, se poate chiar vindeca, prin tratamente de desensibilizare individualizate. Prin testele si tratamentele de desensibilizare facute in clinca noastra, pisica dumneavoastra poate avea sansa de a se vindeca complet de aceasta maladie cronica severa, astmul bronsic.